Termeni si conditii

Accesul pe site-ul nostru si utilizarea acestuia sunt supuse unor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest site, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos (pe care va rugam sa le cititi cu atentie).

Introducere

Acest site este intretinut si administrat de New Gourmet. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. ne cerem scuze anticipat.

Accesul

Utilizatorii au acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul nostru. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.
Accesul limitat nu ii confera dreptul utilizatorului de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor proprietarului site-ului, fara acordul prealabil scris al acesteia.

Copyright

Intregul continut al site-ului newgourmet.ro: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date reprezinta proprietatea newgourmet.ro si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul NEW GOURMET a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Comanda si livrarea produselor

Comanda minima este de 50 de lei.
Comanda minima pentru zonele Km 4-5, Km 5, Zona industriala, Tomis Plus, Palas este de 70 de lei.
Livrarea produselor se va face de catre agentii New Gourmet coform intervalului stabilit in prealabil si de comun acord.
New Gourmet isi rezerva dreptul de a modifica preturile fara a anunta in prealabil.

Modalitati de plata disponibile

Plata produselor comandate de pe site-ul newgourmet.ro se poate efectua la livrare, in numerar.

Reclamatii si sesizari

Toate problemele legate de comenzi pot fi adresate telefonic la numarul 0341.453.643.
Reclamatiile privind starea produselor livrate trebuie comunicate in decurs de maxim 2 (doua) ore de la intrarea in posesie a acestora, telefonic la numarul 0341.453.643. Returnarea respectivelor produse se va face in maxim 4 ore prin ridicarea lor de catre agentul website-ului nostru, de la locatia clientului. In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc. In cazul returului, NEW GOURMET se angajeaza sa restituie intreaga suma clientului.

Acceptarea termenilor si conditiilor

Website-ul newgourmet.ro se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.